Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan Markles gåva – efter baby showern

I superlyxsviten och takvåningen på The Mark firade Meghan Markle sin baby shower. Foto: THE MARK SCOTT FRANCES/ MEGA / IBL / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Abigail Spencer, en kollega från tv-serien Suits, anländer till hotellet och The Mark. Foto: 247PAPS.TV / SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle lämnar The Mark efter babyshowern. Foto: SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
En bild på insidan av superlyxsviten på hotellet i New York. Foto: THE MARK SCOTT FRANCES/ MEGA / IBL / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle.Foto: MISC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Hertiginnan Meghan firade sin baby shower i New York med familj och kompisar vid sin sida. 

Efter festligheterna fick företaget Repeat Roses – specialiserad på att återvinna blommor efter event – skicka blommor till bland annat cancersjuka barn. 

”En överraskning av strålar med ljus” skrev mottagarna på sjukhuset enligt Daily Mail.  

Det firades stort i lyxhotellet The Mark i New York under onsdagen, när Meghan samlade nära och kära för att fira att hon snart ska bli förälder.

Värdinna för sammankomsten var tennisesset och en av Meghans närmaste vänner Serena Williams. 

Det firades under luxuösa former i takvåningen på hotellet. Inbjudna var bland andra skådespelarkollegan Abigail Spencer och Amala Clooney.

Under festligheterna fick gästerna bland annat lära sig arrangera blommor på de vackraste sätt av stjärnfloristen Lewis Miller. Men deltagarna fick inte ta hem alla sina alster.

Amal Clooney anländer till The Mark och festligheterna. Foto: MATTHEW MCDERMOTT / POLARIS POLARIS IMAGES
Jessica Mulroney, stylist, anländer i snöfallet till hotellet för att fira sin väns babyshower. Foto: MATTHEW MCDERMOTT / POLARIS POLARIS IMAGES
Journalisten Gayle King anländer till babyshowern i härliga färger. Foto: MATTHEW MCDERMOTT / POLARIS POLARIS IMAGES

Till barn på Ronald Mc Donalds sjukhus

Företaget Repeat Roses arbetar med att samla in blommor från fester och event för att sedan arrangera om dem och skänka till välgörande ändamål.

De fick chansen att ta emot blommorna och gav sedan ut buketter och andra arrangemang till bland annat barn med cancer på Ronald McDonalds sjukhus i New York. Där beskrev överraskningen som ”en stråle av ljus” skriver Daily Mail.  

Organisationen skriver sin Instagram att de fått äran att ge vidare de vackra blommorna och buketterna till några av sina ”favoritgrannar” i New York. 

Ett svar på kritik?

Evenemanget, som är betydligt vanligare i USA än i Europa, beräknas ha kostat upp emot en halv miljon dollar. Alltså cirka fem miljoner svenska kronor.

Vissa rykten finns att hertiginnan av Sussex valde att skänka blommorna efter att kritik uppstått att baby showern varit så dyr, skriver Daily Mail. 

23-åriga Urmi säljer sin kropp för 45 kronor på ”Bordell-ön”

Unga kvinnor tvingas till ett liv i exil • Tanzanela, 25: ”Härifrån tar sig ingen ut”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.