Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan Markle fortsätter bryta mot traditionerna

Meghan Markle fortsätter att överraska.
Foto: KGC-178STARMAXINC.COM / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Meghan Markle och prins Harry gifter sig i maj.
Foto: / EPA TT NYHETSBYRÅN

Den 19 maj gifter sig Meghan Markle och prins Harry.

Britterna – och resten av världen – kan förbereda sig på ett bröllop som bryter mot traditionerna.

Redan nu ska Meghan ha valt vem som ska leda henne fram till altaret – och beslutet överraskar, skriver US Weekly.

Skådespelerskan Meghan Markle och prins Harry träffades på en blinddejt som deras vänner planerat. Under sex månader dejtade paret i hemlighet tills pressen fick nys om relationen. 

Sedan dess har paret blivit omåttligt populärt och i november tillkännagav hovet att paret skulle gifta sig.

När detaljerna från det stundande bröllopet den 19 maj nu börjar framträda står det klart att Meghan och Harry väljer att gå sin egen väg.

– Bröllopsdagen kommer innehålla ett antal okonventionella överraskningar. De vill involvera vänner och familj så mycket som möjligt genom hela dagen, säger en källa till US Weekly.

Väljer mamman

Bland annat vill Meghan Markle att hennes mamma Doria Ragland ska föra henne till altaret, enligt US Weekly. För de flesta nutida bröllop skulle valet inte få någon att höja på ögonbrynen men för den brittiska kungafamiljen, tung av tradition och anor, sticker beslutet att låta modern, i stället för fadern, föra dottern till altaren ut.

I samband med förlovningen berättade Meghan Markle och prins Harry i en intervju med BBC att Harry lärt känna Meghans mamma men att han ännu inte träffat fadern Thomas Markle. Däremot har de pratat i telefon.

"Kommer bli överraskningar"

Bröllopet kommer att vara betydligt mer nedtonat än William och Kates 2011. Festlokalen är mindre och det kommer inte bli någon procession genom staden eller bröllopskyss på balkongen.

– Med bröllopet vill de båda göra saker på sitt eget sätt. Även om de alltid är medvetna om traditioner och de äldres synsätt handlar dagen framför allt om dem och vad de vill göra, säger US Weeklys källa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.