Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghan faller inte för sin pappas ”krokodiltårar” igen

Thomas Markle, 74. Foto: GOOD MORNING BRITAIN / STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Meghan och maken prins Harry Foto: JAMES WHATLING / MEGA / JAMES WHATLING / MEGA MEGA

Den nyblivna hertiginnan av Sussex, Meghan, förstår inte varför hennes pappa gräver ned sig så djupt. Det avslöjar en nära vän till henne efter att pappan Thomas Markle sagt att ”det vore lättare för henne om jag dör”, skriver The Daily Mail.

– Hon har varit i den här situationen för många gånger, säger vännen till tidningen.

Meghan, 37, vägrar att falla för hennes pappas känslomässiga utpressning efter att han sagt att hon skulle ha det bättre om han dog, avslöjar en nära vän till henne.

Hennes pappa Thomas Markle, 74, har inte pratat med Meghan på tre månader, enligt egen utsago har hon tagit bort alla telefonnummer som han tidigare kunnat nå henne på, berättar han för The Daily Mail, på dagen för hennes födelsedag den 4 augusti.

 

LÄS MER: Pappan: ”Kommer aldrig att få se Meghan igen”och 

 

Markle är rädd att dö utan försoning

I intervjun säger han att han är rädd för att Meghan och prins Harry inte ska låta honom träffa sina framtida barnbarn och han menar att de straffar honom efter att han blev påkommen med att iscensätta bilder för paparazzis.

– Män i vår familj lever sällan längre än 80 år så jag skulle bli förvånad om jag har tio år kvar. Jag skulle kunna dö i morgon. Det vore inte så illa. Jag har något av en buddhistisk syn på döden. Kanske vore det lättare för Meghan om jag dör. Alla skulle sympatisera med henne. Men jag hoppas att vi försonas. Jag skulle hata att dö utan att få prata med Meghan igen, säger Thomas Markle, till The Daily Mail.

 

LÄS MER: ”Kanske lättare för Meghan om jag dör”

 

Meghan är djupt sårad

Men enligt Meghans vän är det inte första gången hon får hantera sin pappas självömkan. 

– Sådant här beteende uppstår inte över en natt. Varför tror ni att hennes föräldrar skiljde sig från första början? Meghan har fått jobba mycket med sin självkänsla under uppväxten efter att ha växt upp med en narcissist. Hon har verktyg för att hantera känslomässig utpressning. Hon ber för honom. Det är så Meghan är. Hon har inget ont i sig, men hon faller inte för hennes pappas krokodiltårar. Hon har varit i den här situationen för många gånger tidigare, säger vännen.

Vännen säger att Meghan inte har för avsikt att stöta bort sin pappa helt, men att i det här läget är det svårt att ha kontakt för hon är djupt sårad och kan inte lite på att han kommer att hålla deras konversationer privata mellan dem.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!