Meghan åkte på hemlig resa – utan prins Harry

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Hertiginnan Meghan, 37, reste till Kanada för att träffa sin vän – utan prins Harry.
Foto: JAMES WHATLING / MEGA / JAMES WHATLING / MEGA MEGA
Meghan passade då på att flygga reguljärt.
Foto: EPA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Hertiginnan Meghan, 37, har varit ute på en hemlig resa.

Den här gången reste hon solo – utan sin make, prins Harry.

Det var ett besök hos vännen, stylisten och bröllopsplaneraren Jessica Mulroney som lockade Meghan hela vägen till Kanada och Toronto, skriver Good Morning America. 

Meghan besökte vännen Jessica Mulroney i Toronto under största hemlighetsmakeri – genom att flyga reguljärt. De står varandra mycket nära, enligt Omid Scobie, kunglig expert och knuten till tv-kanalen ABC. Under tredagarsbesöket lagade de mat ihop och naturligtvis lekte Meghan med Jessicas barn, som älskar sin "moster Meg".

Träffades under ”Suits”-tiden

Vännerna passade även på att ta en utekväll tillsammans.

– Då var de ute på stan tillsammans och träffade några av Meghans gamla, kära kamrater, berättar Omid Scobie.


Jessica Mulroneys sjuåriga tvillingpojkar var med och bar släpet när deras ”moster Meg” gifte sig med prins Harry.
Foto: ANDREW MATTHEWS / AP TT NYHETSBYRÅN


Meghan och Jessica Mulroney möttes och lärde känna varandra när hon bodde i Toronto. Det var på den tiden då Meghan spelade in ”Suits” – den amerikanska advokat-tv-serien med Gabriel Macht och Patrick J. Adams i huvudrollerna. 

Det blev början på en lång och nära vänskap.

Meghan bar klänning från Judith och Charles

Inför Meghans och prins Harrys bröllop ska Jessica Mulroney ha haft en nyckelroll – som inofficiell bröllopsplanerare. Familjen var i högsta grad delaktiga under bröllopet också, Jessica Mulroney och hennes make satt på första parkett, alldeles intill den kungliga familjen, under själva vigseln. Deras sjuåriga tvillingsöner, Brian och John, hjälpte till med att bära det långa släpet på Meghans klänning, från modehuset Givenchy, i trapporna på St George's Chapel i Windsor castle. Samtidigt var lillasyster Ivy brudnäbb.

Prins Harry och hertiginnan Meghan har varit gifta sedan 19 maj 2018.
Foto: BEN BIRCHHALL / AP TT NYHETSBYRÅN


Jessica Mulroney var Meghans stylist under lång tid och trots avståndet har hon fortsatt guida vännen i modesvängen. Meghan bar nyligen en svart kavajklänning under en välgörenhetstillställning, utvald och stylad av Jessica Mulroney enligt Omid Scobie. Klänningen var från det kanadensiska märket Judith och Charles och kostar strax under 3000 kronor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.