Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Martine, 23, hittades död i miljardärsonens källare

Norska Martine Vik Magnussen hittades våldtagen och mördad i en källare i London för 14 år sedan. Nu berättar mamman om fallet i en ny dokumentär.
Foto: PRIVAT

Premium: För 14 år sedan hittades 23-åriga norskan Martine Vik Magnussen våldtagen och mördad i en källare i Londons finaste kvarter.

Än i dag är fallet inte uppklarat.

Den misstänkte mördaren, miljardärsonen Farouk Abdulhak, tog familjens privatjet till Jemen samma dag som Martine hittades död – där han håller sig fortfarande undan.

I en ny dokumentär konfronterar hennes mamma en släkting till den misstänkte mördaren i ett desperat försök till upprättelse.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Märtas korta äktenskap innan Petter Stordalen

Premium: 32-åringens nya liv med hotellmiljardären

Så bra klädde sig artisterna i premiären av Melodifestivalen

Premium: Så bra klär sig artisterna i premiären

Det kändes som att hela Melodifestivalen blev utbränd

Premium: En oroväckande svag årgång