Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marla Maples liv i isolering – ”träffar” sin döda morfar

Här är presidentens barn: Donald Trump Jr, Ivanka, Eric, Tiffany och Barron.
Foto: AP
Foto: Marla Maples / Instagram

Marla Maples har – likt många – suttit i karantän.

Tiden i ensamhet har hon – olikt de flesta – nyttjat till att krama stora träd och umgås med sin avlidne morfar.

– Jag vill vara i balans med naturen, säger hon.

Marla Maples, 56, tidigare gift med Donald Trump, har varit isolerad sin lägenhet i New York. För att lindra ensamheten har hon tagit till en del okonventionella metoder.

– När jag joggat i parken har jag bokstavligen huggit tag i ett stort träd och kramat det... Naturen är levande och det måste vi alltid komma ihåg – det är en gåva som alltid ger något, säger hon till BeondTV och fortsätter:

– Jag vill vara i balans med naturen, så jag försöker ta mig till en helt ny nivå när jag ska balansera naturen med min enrumslägenhet, 41 våningar upp.

Umgås med sin döda morfar

Hon har också kommit till nya insikter om döden. På Instagram skriver hon att isoleringen fått henne att inse ”mer än någonsin hur nära vi är till de som inte finns kvar på jorden i mänsklig form” – och att hon träffat sin bortgångne morfar. ”Det påminde mig om alla ljuva tider vi delade och allt han lärde mig”, skriver Marla Maples.

Det är inte första gången hon öppnat upp om sitt spirituella liv.

I en intervju med New York Times berättade hon bland annat om kärleken till frikyrkan Hillsong, som är känd för sina gudstjänster som liknar popkonserter.

– Sen kan jag hoppa in i Central park, känna jorden, krama ett träd, sa hon då.

Var gift med Donald Trump

Maples och Trump fick dottern Tiffany Trump tillsammans. När de separerade tog Marla Maples med sig dottern till Kalifornien, och Tiffanys och Donalds relation beskrivs ofta som frostig.

Tiffany Trump, nu 26, står däremot mamman väldigt nära, och Maples har nu lämnat lägenheten på övre Manhattan och återförenats med dottern i familjehemmet i Georgia.

Donald Trumps politiska rådgivare och dotter la ut video på Twitter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.