Börje Salming, Andreas Kleerup och Tommy Körberg pekas ut i Camilla Henemarks bok.
Börje Salming, Andreas Kleerup och Tommy Körberg pekas ut i Camilla Henemarks bok.

Männen Camilla Henemark pekar ut

Publicerad

Tommy Körberg, Paolo Roberto, Frank Andersson, en skönhetsmiss, två i samma "femma i Tre Kronor" och två av Sveriges största idrottslegendarer.

Camilla Henemark, 47, radar upp kända män - och kvinnor, i sina memoarer.

- Vi dansade bara, sen om det var hångel, det vet inte jag. Hon kanske tycker det. Men vi hade fan inte sex i alla fall, det vet jag, säger Börje Salming, 61, som är en dem som figurerar i boken.

”Det finns inte något eller någon som jag jag inte har smakat på. Unga som gamla. Män som kvinnor. Grevar som huliganer. Alla måste utforskas. Jag vill ha allt”, står det i inledningen av Camilla Henemarks memoarer.

I går kunde Expresen avslöja att Henemark i sin kommande bok, ”Adjö det ljuva livet”, påstår sig ha haft gruppsex med två av Sveriges största idrottslegendarer.

Det var inte enda gången.

”Självklart har jag varit med två i samma femma i Tre Kronor”, skriver Camilla Henemark.

Hela boken är en lång uppräkning av kända män och kvinnor, som Army of Lovers-profilen hävdar att hon har ”smakat på.”

När hon var värdinna på Idrottsgalan ett år konstaterade Henemark att hon hade haft sex med 15 av stjärnorna i vip-rummet, uppger hon i boken.

"Hånglade med många"

I dagens Expressen träder åtta av de kända utpekade männen fram och bemöter Camilla Henemarks intima bokuppgifter.

Rapartisten Dogge Doggeito:

– Säger hon det så stämmer det. Jag litar på henne till fullo, varför skulle hon hitta på något sånt liksom.

- Jag hånglade med ganska många tjejer på den där tiden, säger Dogge Doggelito.

Tommy Körberg beskrivs av Henemark som ”grottlik och passionerad” i boken, hon hävdar att de har varit ”once here, once there” genom åren.

- Det är ingenting att kommentera, det är löjligt. Vi har båda levt gränslösa liv och en sådan grej, vad är det. Det är bara larvigt, säger sångaren som själv är bokaktuell.

Paolo Roberto som också är en av dem som pekas ut som sexpartner i boken svarar att det mycket väl kan ha varit så att en ung och väldigt snygg Camilla Henemark fick följa med hem någon gång.

- Det jag tycker är trist är att de som är ansvariga för boken utnyttjar henne och andra offentliga personer för att tjäna pengar, säger tv-programledaren.

Men det finns också de som nekar stenhårt, förutom Frank Andersson som tidigare har kallat Henemarks uppgifter om sex på ”Fångarna på Fortet”, för ”bullshit”.

"Tog mig på skrevet"

Musikern Andreas Kleerup, som Camilla Henemark i sina memoarer påstår ”ville ge henne ett barn”, svarar i dagens tidning:

- Det enda som hände var att hon tog mig på skrevet en gång.

En kvinnlig ex-skönhetsmiss som pekas ut i boken för att ha haft ”en orgie i jacuzzin” med författarinnan, hotar att stämma Camilla Henemark för förtal.

- Att vi skulle haft en "sex-orgie" får mig faktiskt att börja skratta för jag är överhuvudtaget inte intresserad av tjejer och allra minst av Camilla Henemark.

Camilla Henemark själv vidhåller att hon "har berättat sanningen" och säger att det var väntat att några av de namngivna i boken skulle förneka.

- Några av dem som dementerar, det är ren komik, säger Henemark. Men de får väl skriva sina egna memoarer.

 

LÄS UTDRAG OM MÄNNEN I DAGENS PAPPERSTIDNING!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag