Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man stickskadad i Jakobsberg

En man i 40-årsåldern hittades skadad i centrala Jakobsberg norr om Stockholm natten mot tisdagen.

– Det är någon som har anträffat en man med sticksår i överkropp och ben, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm.

Det var klockan 02 natten mot annandagen som en man i 40-årsåldern anträffades stickskadad utomhus i Jakobsberg norr om Stockholm. 

– Det är någon som har anträffat en man med sticksår i överkropp och ben, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm.

Mannen fördes till sjukhus och har sövts ned för operation. Det är inte känt hur allvarliga skador han fått.

Två maskerade personer sågs springa från platsen

Ärendet utreds som försök till mord. Det ska finnas flera vittnen, men enligt polisen är det oklart om någon sett när själva brottet begicks. 

– Man har sett två maskerade personer springa från platsen, säger Anders Mattsson.

Tidigt på annandagsmorgonen var ingen person gripen misstänkt för brottet. 

– Ärendet rubriceras som grov misshandel, vi har haft fyra patruller som har arbetat med detta, säger Peter Asp vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral. 

På julafton blev en man allvarligt skadad efter att ha blivit knivskuren i magen. Även den händelsen inträffade i Jakobsberg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.