Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man skuren i ryggen av maskerade män

Det här är larmnumren som du behöver ha koll på

Fyra maskerade män misstänks ha misshandlat två män grovt i Örebro under natten till lördagen.

En av de drabbade ska ha blivit skuren i ryggen, varpå han fördes till sjukhus med oklara skador.

– Det har använts någon typ av stickvapen, ett vasst föremål som en sax eller en kniv, säger Christina Hallin, presstalesperson vid polisen i region Bergslagen.

Larmet inkom till SOS Alarm vid 03.50-tiden under natten till lördagen. Polisen larmades då till Örebro där två män i 20-årsåldern påträffades.

Enligt polisens uppgifter ska männen ha blivit misshandlade grovt av fyra maskerade män. En av de drabbade uppges ha blivit skuren i ryggen med ett vasst föremål. 

– Det har använts någon typ av stickvapen, ett vasst föremål som en sax eller en kniv, men vi har inte hittat något verktyg på brottsplatsen så jag kan inte säga exakt vad det var, säger Christina Hallin, presstalesperson vid polisen i region Bergslagen.

Den andre utsatta ska ha fått motta slag i ansiktet.

Polisen söker tips

Mannen som blev skuren har förts till sjukhus med oklara skador. Den andre mannen behövde inte åka ambulans för att få vård.

– Som jag förstår det har vi kunnat prata och hålla förhör även med han som blev knivskuren, säger Christina Hallin.

I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet, bland annat eftersom de maskerade männen inte har kunnat identifieras.

Polisen har dock upprättat en anmälan om grov misshandel och söker efter tips från allmänheten.

– Strax före klockan fyra på morgonen kanske det inte är så många personer som är ute, men om några personer sett något eller har några uppgifter om den här händelsen får de gärna kontakta polisen på 114 14, säger Christina Hallin.

Vet du mer?

• Kontakta Expressen på 71717@expressen.se eller skicka SMS/MMS till 71717

Här kan du läsa mer om hur du tipsar Expressen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.