Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Man med tillhygge hotade folk i södra Stockholm

Flera personer uppger att de blivit hotade av en man med tillhygge utanför en kvällsöppen livsmedelsbutik i Enskede gård i södra Stockholm. 

– Det är ingen som har blivit utsatt för våld men däremot har vi inlett en brottsutredning kring olaga hot, säger Ola Österling, presstalesperson för Stockholmspolisen. 

Strax efter klockan 22 på fredagen larmades polisen om att en man med ett tillhygge ska ha hotat förbipasserande vid en livsmedelsbutik i Enskede gård. 

Efter att polisen anlänt till platsen kontaktades de av två vittnen som berättade för polisen att de blivit hotade av mannen. 

– Han har varit hotfull och hotat. Han bar på ett tillhygge, någon form av verktyg, och det är okänt om han visat upp det i samband med att han har hotat, säger Ola Österling. 

Framåt klockan 23 fanns det ingen som var frihetsberövad som misstänkt i utredningen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.