Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Man knivskuren nära tunnelbanestation

En man har knivskurits i Hökarängens centrum, enligt uppgifter till Expressen.

– Det verkar som att det är ganska många personer som sett den här händelsen, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Fyra pojkar och män i åldern 15–20 år har gripits misstänkta för mordförsök.

På fredagseftermiddagen larmades polisen till Hökarängen i södra Stockholm.

Det är en person som knivskurits i närheten av tunnelbanestationen, enligt Expressens uppgifter.

Polisen vill i nuläget inte säga mer om hur det hela ska ha gått till. De bekräftar att en man är skadad och att flera ska ha blivit vittnen.

– Det är en person som blivit misshandlad, den personen är förd till sjukhus. Det har skett utomhus och det verkar som att det kan vara flera personer inblandade i det här. Vi arbetar på, samlar upp vittnen och letar efter gärningsmän, säger Daniel Wikdahl, Stockholmspolisens presstalesperson.

Vid 18-tiden meddelar Wikdahl på polisens hemsida att fyra pojkar och män i åldern 15–20 år. ”Samtliga är gripna för försök till mord och greps i brottsplatsens närområde”, skriver han. Vid 21-tiden är de fyra fortsatt frihetsberövade.

Den skadade mannen vårdas fortfarande och polisen kommenterar inte hans skadeläge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.