Man knivskars i en studio i Stockholm

Publicerad

Ambulans och polis har beordrats till en tatueringsstudio på Södermalm i Stockholm efter uppgifter att en man har knivskurits.

På plats har de konstaterat att mannen har stickskador.

Mannen har förts med ambulans till sjukhus, uppger polisen.

– Platsen där det inträffade är en tatueringsstudio, säger Sven Erik Olsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Enligt polisen misstänks förövaren ha kommit in från gatan och lämnat platsen. Förundersökning om försök till mord har inletts.

Skadeläget för den skadade mannen, som är i 50-årsåldern, är okänt.

– Han var vaken och han gick att prata med innan han fördes till sjukhus. Det finns ingenting som tyder på att det ska vara något sämre i alla fall, säger Sven Erik Olsson.

Oklart motiv

Ingen har ännu gripits i ärendet. Vad motivet bakom dådet kan ha varit är inte heller känt.

– Vi är på plats och kommer att vidta de vanliga åtgärderna med teknisk undersökning och förhör, säger Sven Erik Olsson.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag