Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man knivskars i en studio i Stockholm

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Ambulans och polis har beordrats till en tatueringsstudio på Södermalm i Stockholm efter uppgifter att en man har knivskurits.

På plats har de konstaterat att mannen har stickskador.

Mannen har förts med ambulans till sjukhus, uppger polisen.

– Platsen där det inträffade är en tatueringsstudio, säger Sven Erik Olsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Enligt polisen misstänks förövaren ha kommit in från gatan och lämnat platsen. Förundersökning om försök till mord har inletts.

Skadeläget för den skadade mannen, som är i 50-årsåldern, är okänt.

– Han var vaken och han gick att prata med innan han fördes till sjukhus. Det finns ingenting som tyder på att det ska vara något sämre i alla fall, säger Sven Erik Olsson.

Oklart motiv

Ingen har ännu gripits i ärendet. Vad motivet bakom dådet kan ha varit är inte heller känt.

– Vi är på plats och kommer att vidta de vanliga åtgärderna med teknisk undersökning och förhör, säger Sven Erik Olsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.