Man knivhuggen i magen i Vallentuna

Publicerad

Mannen blev knivskuren i magen av en okänd person.

Nu jagar polisen gärningsmannen till det misstänkta mordförsöket.

– Vi har spärrat av brottsplatsen, säger Albin Näverberg vid polisen i Stockholm.

Det var vid 18.40 på tisdagskvällen som en man blev överfallen av en okänd person på Tuna torg i Vallentuna utanför Stockholm.

Den okände personen högg mannen i magen med kniv.

– Han fick inte så allvarliga skador men han är förd till sjukhus med ambulans nu, säger Albin Näverberg.

Polisen har i nuläget inga spår efter gärningsmannen.

Tekniker har spärrat av brottsplatsen. Det finns i nuläget inga uppgifter om vittnen till händelsen, som rubriceras som mordförsök.

– Det var en person som blev varse att den här mannen var knivskuren som larmade oss, men han hade inte sett själva händelsen, säger Albin Näverberg.

Polisen ska förhöra den skadade mannen under kvällen och förhoppningen är att på så vis få fram mer uppgifter om brottet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag