Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Man kissade i glassbox – sprids på sociala medier

Senaste nyheterna från Expressen TV
Filmen visar en man som kissar i en glassbox. Arkivbild.
Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN
Händelsen utspelade sig på en grill i Kungälv norr om Göteborg.

En film på flera unga män har fått stor spridning på sociala medier. 

Bilderna visar hur en ung man kissar ner i en glassbox på en grillrestaurang. 

– Jag har haft grillen i sju år, det här är det värsta jag har varit med om, säger ägaren till Kungälvsposten.

Det var mycket folk i omlopp i Kungälv i lördags, då årets cruising ägde rum. Många hade tagit sig ut i vårvärmen för att kolla på bilarna.  

På kvällen jobbade grillägaren själv på sin restaurang på lördagskvällen, när några killar kom in och tog sig in bakom avspärrat område inne på grillen. 

– De hade tagit sig förbi avspärrningarna så jag var där på någon minut och körde bort dem, de hade inte där att göra. Då såg jag inte att de höll på med en massa dumheter, säger ägaren till Kungälvsposten. 

Senare började en film spridas på sociala medier. Filmen visar hur ett gäng unga män står vid glassboxarna på restaurangen. En säger att han ska sätta sig ner och bajsar, och sätter sig på huk. En annan kissar ner bland glassarna i glassboxen. 

Starka reaktioner 

Grillägaren tror inte att någon bajsade vid glassboxarna, det är inget som har upptäckts. 

Filmen har väckt starka reaktioner på sociala medier. Många hör också av sig till grillens personal, skriver Kungälvsposten. 

– Det är många som tar avstånd och som hjälper till att lokalisera dem. Jag får gå ut på Facebook och skriva att vi vet detta, för folk undrar ju om vi vet om det. Vi får tala om att det är inga problem, vi har tagit hand om det, säger ägaren till tidningen. 

Ägaren uppger att de kommer att polisanmäla händelsen. 

Elevernas ”skämt” spårade ur totalt – förstörde skolan

Skador för hundratusentals kronor • Mamman: ”Herregud”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.