Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man i 30-årsåldern till sjukhus efter misshandel i Finspång

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV

En man i 30-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att ha misshandlats med någon typ av tillhygge i Finspång i Östergötland.

Han vårdas nu på sjukhus med livshotande skador och tillståndet beskrivs som allvarligt.

Polisen larmades vid 23.54 till en lägenhet i Finspång. Där hittades en man i 30-årsåldern, svårt blödande men vaken och talbar. Exakt vad som hänt i anslutning till misshandeln är oklart.

– Han är på sjukhuset och vi vet inte skadeläget, men det var mycket blod, säger Camilla Larsson, polisens vakthavande befäl för region Öst, till TT.

Senare meddelade Region Östergötland att mannen lagts in på intensiven med livshotande skador. Tillståndet beskrevs vid 03 i natt som allvarligt.

Den misstänkte gärningsmannen fanns inte kvar på platsen, men har under natten gripits på annan plats i Finspång. Den gripne mannen, även han i 30-årsåldern, misstänks för mordförsök.

Flera vittnen har hörts av polisen, som också har spärrat av och undersökt lägenheten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.