Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Man svårt stickskadad i Botkyrka – förs till sjukhus

Obs! Arkivbild.
Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

En man har hittats stickskadad i ett trapphus i Botkyrka.

Mannen, som är i 30-årsåldern är förd till sjukhus och beskrivs som svårt skadad. 

En man i övre 30-årsåldern är gripen misstänkt för mordförsök. 

Vid 05-tiden tidigt imorse larmades polis och ambulans till ett lägenhetshus i Botkyrka, söder om Stockholm. Vittnen hade hört bråk från en lägenhet, och senare hittat en skadad man i trapphuset.

Polisen meddelar att det rör sig om en man i 30-årsåldern som hittats stickskadad. Han fördes till sjukhus där han omhändertogs. 

– Jag vet att personen är svårt skadad, men hur allvarligt det är har jag ingen information om, säger Rebecca landberg, presstalesperson på polisen i region Stockholm. 

Samtidigt kunde den utpekade gärningsmannan gripas i närheten. Han är i övre 30-årsåldern. Polisen berättar att de misstänker att männen kände varandra sedan tidigare. 

– Det är svårt att säga hur bråket har uppstått, men det verkar som att de är kända för varandra eftersom de bor i samma trappuppgång fast i olika adresser, säger presstalesperson Rebecca Landberg. 

Bägge lägenheterna är nu avspärrade, och polisen utreder fallet under rubriceringen mordförsök. En kriminalteknisk undersökning kommer genomföras under dagen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.