Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man hade sex med flickvännens hund

En 19-årig man som hade sex med sin flickväns hund har dömts till villkorlig dom. Mannens brott avslöjades när hans partner hittade ett 30 sekunder långt videoklipp på övergreppet i 19-åringens mobiltelefon.

Det som har varit ett av Storbritanniens mest omdiskuterade brottsfall har nu fått ett slut.

En 19-årig man slipper fängelse men döms till villkorlig dom för att ha haft sex med sin 18-åriga flickväns hund, rapporterar BBC.

Fallet avslöjades när flickvännen gick igenom 19-åringens telefon för att titta på bilder på deras gemensamma barn. Men i stället för barnbilder hittade hon ett chockerande videoklipp som visar hur pojkvännen förgriper sig på hennes hund, en Staffordshire bullterrier.

Har erkänt brott

Det 30 sekunder långa klippet, som lämnades in till polisen, blev avgörande bevisning mot mannen under rättegången.

– När jag hittade videoklippet kände jag mig illamående. Han kan ha gjort det här under lång tid. Jag ertappade honom endast på grund av att han spelade in det, säger kvinnan enligt The Mirror.

Den 19-årige mannen har erkänt brott och döms nu alltså till villkorlig dom.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.