Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mammans skuldkänslor – efter 13-åriga dotterns död

Här är fler av dagens utrikes-toppnyheter.

När Eboney Cheshire bara var 13 år dog hon, till följd av att hon tagit droger.

Nu talar mamman Kerry Williams, 40, ut om sorgen efter dotterns bortgång – och skuldkänslorna som hon känner.

– Jag har gått igenom flera scenarion i mitt huvud, säger hon till brittiska Metro.

Efter att Eboney, 13, dog hittades spår av droger i hennes kropp.Foto: Privat / Facebook
Mamman beskyller sig själv efter dödsfallet och vädjar till allmänheten efter svar.Foto: Privat / FACEBOOK

Strax innan jul i fjol kom mamman Kerry Williams, 40, hem till sitt hus i Merseyside i England. Där hittade sin dotter Eboney Cheshire, 13, ligga i soffan och fippla med mobilen.

Men hemmet var stökigt, och mamma Kerry trött efter en lång dag på jobbet. Utan att veta att det skulle bli hennes sista ord till dottern skällde hon på 13-åringen, som tog sig upp till sitt flickrum.

Sent på kvällen den 2 december gick Kerry Williams till sängs.

– Jag hörde oväsen. Först trodde jag att det var Eboney som larvade sig med telefonen. När jag hörde ljudet igen gick jag in för att titta till henne, säger hon till brittiska Metro, och fortsätter:

– Hon låg i mörkret, med kläderna på i sängen. Hennes telefon låg på andra sidan rummet och hennes ögon rullade upp bakom ögonlocken. Hon var mitt i ett krampanfall, säger mamman.

Genast tillkallade mamman ambulans, och sjukvårdarna kunde konstatera att hennes kroppstemperatur låg på 40 grader. Fyra timmar senare var flickan död.

Tror att dottern blivit drogad

I dag, åtta månader senare, berättar Kerry Williams om sin sorg för brittiska Metro. I hemmet hänger fortfarande Eboneys skolkavaj i hallen. Dessutom ligger hennes presenter, fortfarande oöppnade, på golvet.

– Hon var så fantastiskt, extremt rolig. Hon härmade dialekter, gjorde imitationer, hon var så livlig, alla ville vara med henne, minns mamman sin dotter.

Efter flickans död har läkarna konstaterat att spår av MDMA, den aktiva substansen i drogen ecstacy, funnits i hennes kropp. Men mamman tror inte att flickan – som ville bli doktor – tagit drogen på eget bevåg.

– Jag har gått igenom flera scenarior i mitt huvud och jag kan inte komma på något annat än att någon gett det till henne den kvällen.

Vädjar till allmänheten efter svar

I sin desperation efter svar har mamma Kerry till och med beskyllt sig själv för dotterns död, att hon borde märkt att något var fel.

– Mitt hjärta krossas var och varenda natt. Eboney var bara 13 när hon förlorade sitt liv, den kvällen hemsöker mig varje dag. Varför kunde jag inte räddat henne? Varför kylde jag inte ned henne för att stoppa anfallet? Jag jobbar med sjukvård så varför använde jag inte mina kunskaper? Jag skyller mig själv.

Mamman vädjar nu till allmänheten efter svar, då hon misstänker att någon drogat hennes dotter.

– Någon vet vad som hände min älskling den kvällen och säger inte allt den vet.

– Jag vet att folk vet, och har du något hjärta eller skuldkänsla behöver du göra det rätta. Jag kan inte fortsätta så här, det har förstört mig, min familj, och Ebonys vänner.

– Vi är i smärta, och jag vill ha rättvisa för min älskling, säger mamman till brittiska Metro.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.