Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mammans sista inlägg – hittades död i hemmet

Ellie Price hittades död i sitt hem.Foto: Skärmdump/Facebook / Skärmdump/Facebook
Innan sin död skrev Ellie ett inlägg på sin Facebook om att inte ta livet för givet.Foto: Skärmdump/Facebook / Skärmdump/Facebook

26-åriga Ellie Price hittades död i sitt hem i början av maj.

Strax innan sin död skrev hon ett inlägg på Facebook där hon uppmanade till att inte ta sitt liv för givet, skriver news.com.au.

Polisen i södra Melbourne, Australien larmades till ett hus där de fann 26-åriga Ellie Price avliden.

Några timmar innan den unga mamman hittades död hade flera grannar hört höga ljud komma från hemmet. Dock menar polisen att Ellie Price kan ha legat död i flera dagar innan hon hittades, skriver news.com.au.

Inte långt innan sin död skrev hon även ett inlägg på Facebook där hon uttryckte sin oro för coronaviruset och hoppades på att krisen skulle leda till att alla blir ”mer tacksamma för de små sakerna”

”Ta inte livet för givet”, avslutade hon inlägget med.

Man misstänks för mord

Enligt news.com.au ska Ellie Price ha hamnat i en dispyt med sin pojkvän en månad innan hon hittades död. Hon ska då ha behövt uppsöka sjukhus och behövde sy några stygn i ögonbrynet.

Efter att 26-åringen hittats gick polisen ut med att de ville komma i kontakt med 33-åriga Ricardo Barbaro då de misstänkte att han skulle kunna hjälpa dem komma fram till dödsorsaken.

Förra veckan greps Ricardo Barbaro i Sydney misstänkt för att ha mördat Ellie Price. Polisen misstänker att Price ska ha blivit överfallen av Barbaro som sedan ska ha lämnat kvar hennes kropp innan polisen hittade henne död fem dagar senare, skriver The Guardian.

Seriemördare tros ha dödat 11 – polisens satsning för att hitta misstänkt

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.