Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mamman i chock – när hon fick se bilden på ultraljudet

Allt började som en vanlig koll i vecka 24 för gravida Iyanna Carrington, 17. 

Men när barnmorskan skulle göra ett ultraljud blev den blivande mamman något förskräckt – när bebisen öppnade sina ögon rakt framför kameran, skriver Daily mail.

Den unga blivande mamman Iyanna Carrington från Richmond, Virginia i USA, hade precis fått beskedet om att det var en liten flicka som låg och frodades i hennes mage, under ett besök hos barnmorskan i vecka 24.

Under ultraljudet fick hon se bilder på dotterns fridfulla ansikte där hon låg tryggt i livmodern.

Iyanna Carringtons ovanliga besök hos barnmorskan blir ett minne för livet.
Foto: KENNEDY NEWS AND MEDIA
Bilderna från ultraljudet visar dottern.
Foto: KENNEDY NEWS AND MEDIA
Iyanna Carrington väntar en flicka.
Foto: KENNEDY NEWS AND MEDIA

Bytte plats på ultraljudet

Men efter det glädjande beskedet om att hon väntar en flicka så bytte barnmorskan position på ultraljudet för att få en till titt på barnet. Och precis i samma veva öppnade bebisen munnen och ögonen.  

– Barnmorskan satte tillbaka ultraljudet och då bara tittade hon (bebisen) rakt mot mig. Jag sa att ”hon ser ut som ett spöke”. Hon såg lite tokig ut, säger Iyanna, skriver Daily mail. 

På ultraljudsbilden ser man flickans ansikte, men ögonen består av två stora svart hål, långt isär och huvudet ser nästan uppslitet ut. Det är definitivt svårt att se likheten med den andra bilden på flickan.

Öppnade ögonen lagom till bilden

På bilderna från ultraljudet, som Iyanna delat på Facebook, skriver hon att hon ”älskar denna djävulsbebis så mycket redan”.

Men trots den något skrämmande bilden försäkrade barnmorskan för Iyanna Carrington att det inte var någonting ovanligt att barnet ser ut på det viset när de öppnar ögonen under ultraljud.

– De flesta barn tittar tydligen bort från kameran, men hon tittade rakt mot mig och skrämde mig lite eftersom rummet vi var i var så mörkt, säger Iyanna. 

Det märkliga ultraljudet.
Foto: KENNEDY NEWS AND MEDIA

Även bebisens pappa var på plats. Men han blev mer chockad över att de väntade en flicka än över bilden – eftersom han redan har två pojkar var han nämligen säker på att det skulle bli en till. 

– Vi skrattade mest åt ultraljudet. Men man kan se att hon är vacker, säger Iyanna Carrington.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.