Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mamma begravdes levande av familjevän

Familjevännen skulle skjutsa Fatima så att hon skulle kunna köpa en bil.

Fatima Perez drog sitt sista andetag på måndagskvällen. Nu erkänner två män mordet och berättar hur de grävde en grav för att lämna den bundna tvåbarnsmamman att dö i.

I måndags anmäldes den 41-åriga tvåbarnsmamman Fatima Perez försvunnen. Två dagar senare hittades hon död i amerikanska New Jersey. Utredarna kunde då konstatera att hon blivit levande begravd och att det som hänt inte kunde beskrivas som något annat än ren tortyr.

Efter ett tips misstänkte man 57-åriga Ramon Ortiz och 36-åriga Carlos Alicea-Antonetti för mordet och det dröjde inte länge innan de två männen erkände och detaljerade beskrivningar av vad som hänt, rapporterar CBS.

Erkännanden går isär

 Enligt Carlos Alicea-Antonetti, som var var en vän till den mördades familj, hämtade han på måndagen Fatima Perez för att hon skulle kunna åka och köpa en bil. Hon hade då strax över 50 000 kronor på sig i kontanter. Enligt Alicea-Antonetti ska de två sedan ha börjat bråka och Fatima Perez ska ha ramlat ur bilen och skadat sig, för att sedan sätta sig i bilen igen.

 Han hämtade då sin arbetskamrat Ramon Ortiz och tillsammans ska de ha bundit kvinnan samt satt silvertejp över hennes mun och ögon, kört henne till ett skogsområde och begravt henne - levande.

Ramon Ortiz hävdar däremot att Fatima Perez redan var bunden när han satte sig i bilen. Polisen uppger att Alicea-Antonetti greps med över 43 000 kronor i kontanter på sig. Om de båda männen fälls för mordet riskerar de livstids fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning.