Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maken mördade influencern – levde med kroppen i fyra dagar

Senaste nyheterna med Expressen TV
Livsstilsinfluencern Kristina Zhuravleva hade ofta med maken Dmitry Zhuravlev i sina inlägg på sociala medier.
Foto: Instagram
Kristina Zhuravleva hade ofta med maken Dmitry Zhuravlev i sina inlägg.

Influencern Kristina Zhuravleva ströps av sin make.

Han levde sedan med kroppen i fyra dagar.

När kroppen började ruttna dumpade han den i ett skogsparti, skriver Daily Star.

Populära ryska livsstilsinfluencern Kristina Zhuravleva, 28, hade ofta med maken Dmitry Zhuravlev, 33, i sina inlägg på sociala medier. Nu har han gripits misstänkt för att ha mördat henne.

– Den misstänkte ströp henne och offret dog på platsen, säger en poliskälla till E1 media.

Dmitry Zhuravlev levde sedan med kroppen i fyra dagar tills den började ruttna. Han hyrde då en bil, körde till ett skogsparti två mil sydost om Jekaterinburg i västra Ryssland och dumpade kroppen där.

– Den misstänkte vågade inte göra sig av kroppen förrän efter fyra dagar, säger ryska inrikesministeriets talesperson Valery Gorelykh.

Därefter anmälde maken Kristina Zhuravleva som saknad. Elva dagar senare hittades kroppen av en förbipasserande bilist. Det tog två veckor att fastställa identiteten på kvarlevorna.

Polisen började snart misstänka Dmitry Zhuravlev eftersom hans berättelse inte hängde ihop. Han hade också uppgett för vänner att Kristina Zhuravleva hade lämnat honom för att resa till Moskva och tagit med sig sina tillhörigheter, något som inte heller stämde. Han har nu gripits av polis och kommer att ställas inför rätta för mord.

Kristina Zhuravleva om maken: ”Galet stolt över honom”

Kristina Zhuravleva skrev ofta om sin kärlek till maken, som hon var ”galet stolt över”, på sociala medier. I ett inlägg skrev Kristina:

”Det finns inga ord för att beskriva vad som händer mellan oss. Det är mer än ömhet och omtanke, det är kärlek, något som uppfyller varje cell, med varje blick, med varje tanke.”

Hon har också skrivit att ”det bäste beslutet i mitt liv var att säga ja till Dmitry”.

Här är lördagens största nyheter i Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.