Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Maken dog – fyra dagar inpå smekmånaden

Bröllopet ägde rum i maj. Foto: Privat/Facebook
Alan och Aimee var gifta i åtta dagar. Foto: Privat/Facebook

När Alan Simms började må dåligt under smekmånaden misstänkte läkarna att han hade drabbats av matförgiftning. Men när hans tillstånd försämrades allvarligt visade det sig att en annan sjukdom låg bakom hans mående.

Bara tre dagar inpå smekmånaden dog Alan. 

Aimee Simms, 33, från West Yorkshire i Storbritannien, har delat med sig av den tragiska händelsen som ägde rum bara tre dagar inpå smekmånaden, skriver Daily Mail

Aimee och hennes nyblivna make, Alan Simms, 31, hade precis gift sig och åkt i väg på en lyxig smekmånad i Kap Verde när Alan började må dåligt. 

Foto: Privat/Facebook

Trodde att det var matförgiftning

Tre dagar inpå semestern, som ägde rum i slutet av maj, trodde paret att Alan hade drabbats av matförgiftning. Men när hans tillstånd försämrades i snabb takt förstod de inte vad som pågick. 

Alan var mycket trött under den tredje semesterdagen. Han ville sova både före och efter middagen och var enligt Aimee mer tystlåten än vanligt.

Mitt i natten vaknade Alan med allvarliga magsmärtor. Aimee ringde en akutsjuksköterska som menade att Alan nog hade drabbats av matförgiftning. Han fick tabletter mot illamående och smärtlindringstabletter, och ombads komma till sjukhuset morgonen efter.

Foto: Privat/Facebook

Några timmar senare dog Alan – bara åtta dagar efter bröllopet. Han hade då fått vård på sjukhuset, där personalen genomförde hjärt- och lungräddning. 

– Jag fick gå ut ur rummet. När jag frågade om han var okej bad de mig att gå in i ett annat rum. Det va då jag insåg att han var död. 

Hade lungcancer

Obduktionsrapporten visade att Alan hade lungcancer – vilket Aimee aldrig hade kunnat tro.

– Jag kan bara inte tro det. Inom loppet av bara tolv timmar gick han från att må bra, till att dö. Det fanns inget som talade för att han hade cancer. Det var fruktansvärt, säger hon.

Alan hade levt med en godartad hjärntumör sedan han var 19. Trots tumören var han frisk och välmående – men efter hans död visade det sig att cancern spridit sig till hans lever.  

Begravningen ägde rum förra fredagen – bara ett par veckor efter bröllopet.