Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Magiker nära krasch – låg svart föremål på E4

John Houdi tillsammans med hustrun Jeanette. Foto: Robert Eklund
Artisten och magikern John Houdi, 49, med fru och två döttrar, var ytterst nära att i hög fart köra av vägen sedan någon kastat ut svarta föremål på E4. Foto: Privat

Artisten och magikern John Houdi, 49, med fru och två döttrar var ytterst nära att i hög fart köra av vägen sedan någon kastat ut svarta föremål på E4.

– Jag såg något svart, sedan small det, döttrarna skrek och jag hade fullt jobb med att hålla bilen på vägen, säger en skakad John Houdi till Expressen.

Det är inte första gången som någon kastar ut föremål på E4 vid infarten till Sollentuna, norr om Stockholm.

John Houdi, hustrun Jeanette och de två döttrarna hade varit på biopremiär i Stockholm. De satte sig i bilen för att köra hem till Östervåla i Uppland.

– Det hade börjat mörkna, det gick i cirka 110 kilometer i timmen och plötsligt såg jag några svarta föremål på vägen. Jag hann inte tänka så mycket på det förrän det small.

– Bilen började kränga häftigt och jag hade fullt jobb med att hålla den på vägen. Det var riktigt otäckt – jag hade lika gärna kunnat köra på någon, säger han.

Däcken exploderade

Både höger framdäck och höger bakdäck exploderade.

– Jag lyckades bromsa in och styra bilen av vägen utan att någon kom till skada. Men vi var mycket omtumlade, säger John Houdi.

Familjen fick hjälp av en taxichaufför.

– Han berättade att en liknande olycka hade hänt honom också på precis samma ställe och att det händer lite då och då att vassa föremål ligger på E4 just vid Infra city, säger John Houdi.

Patrik Hamrén, stationsbefäl vid Norrortspolisen, säger:

– Jag har ingen kännedom om att det skulle ha hänt liknande händelser tidigare, men det kan förstås ha hänt ändå.

John Houdi gjorde ingen polisanmälan.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!