Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madeleines nya bild på barnen: ”Så tacksam för min familj”

Maddes stiliga resa – från barndom till vuxen nutid Visa beskrivning
Från vänster: Adrienne, Nicolas och Leonore.
Foto: Instagram/Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine.
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Hundgos bland Halloweenpumporna.

Prinsessan Madeleine har delat en ny bild på de tre prinsessbarnen Adrienne, Nicolas och Leonore, lagom till den amerikanska tacksägelsedagen, Thanksgiving.

”Jag är så tacksam”, skriver prinsessan på Instagram.

Prinsessan på andra sidan Atlanten är tämligen privat och syns sällan i offentligheten. Men på hennes sociala medier är det andra bullar som gäller. Där visar hon gärna upp barnen Adrienne, Nicolas och Leonore – åtta, sju och fyra år gamla.

Lagom till den amerikanska tacksägelsedagen 24 november publicerade prinsessan Madeleine en bild på de små prinsessbarnen samt de två hundarna Teddy och Oreo.

”Jag är så tacksam för min lilla familj”, skriver Madeleine.

På bilden sitter barnen uppflugna på en liten hylla, inklämda bland Halloweenpumporna som ännu står framme. Mellanpojken Nicolas sitter i mitten, med lillasyster Adrienne till höger om sig. Till vänster sitter Leonore med hunden Oreo uppkrupen i famnen.

https://www.instagram.com/p/ClXTVLXrTWN/

Under fjolårets syntes prinsessan, hennes make Chris O'Neil och barnen, under det traditionsenliga mottagandet av julgranarna på kungliga slottet.

Hur det blir i år återstår att se. Kungliga hovstaterna har tidigare uppgett för Expressen att uppdraget att motta granarna delas av kung Carl Gustav och drottning Silvias barn. Vem som tar sig an den uppgiften i år är inte bestämt.

– Huruvida prinsessan Madeleine med familjen besöker Sverige privat över jul är tyvärr inte något vi har information om i dagsläget, sa Ulrika Näslund då.

Se också: Här är drottning Silvias stilresa – från då till nu

BILDEXTRA: Färgklickar, statement och modiga accessoarer
Från mc-jacka på 90-talet till blomsterklänning på 20-talet
Kungligheterna bar matchande outfits vid riksdagens öppnande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.