Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Madeleines lyxiga julklappsshopping

Madeleine och Chris O'Neill julshoppade i Stockholm under måndagen.

Foto: Sven Lindwall

Livly säljer exklusiva barnkläder.

Foto: Sven Lindwall

Här julhandlar Madeleine och Chris!

Vad det blir i paketen till prins Nicolas och prinsessan Leonore?

Barnkläder från exklusiva Livly.

Det var i går på eftermiddagen som prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill passade på att göra julshopping i centrala Stockholm.

Efter en längre lunch på sitt favoritställe inne på Nybrogatan på Östermalm gav sig paret ut på lite julklappsjakt till barnen prins Nicolas och prinsessan Leonore.

Som tidigare är känt så ska prinsessan Madeleine och Chris O'Neill fira jul tillsammans med hans familj i London och innan paret lämnar Sverige för England bunkrar de upp med julklappar.

Nicolas och Leonore får exklusiva kläder

Vad kommer då att ligga under granen i London? Av döma av inköpen i dag i Stockholm så blir det exklusiva barnkläder. Paret gjorde nämligen shopping på barnbutiken Livly inne i centrala Stockholm - en av de mest exklusiva barnbutikerna med allt från fantastiska klänningar till små tjejer till lite tuffare killkläder. Livly grundades av Lisa Carrol som döpte sitt företag efter döttrarna Liv och Lilly.

Det var Chris O'Neill, som den gentleman han är, som bar påsarna efter shoppingen och paret kunde njuta av att vara lite barnlediga och hemma i Stockholm.

Prinsessan Madeleine var tillsammans med maken Chris i förrgår med på Svenska Akademiens högtidssammankomst i Stockholm och hovets Margareta Thorgren berättar att paret nu snart lämnar Sverige för England:

– Ja, men vi går inte in på när. Men prinsessan ska fira julen ihop med Chris O'Neills familj. Även prinsessan och prinsen, berättar Margareta Thorgren.

Madeleine har träffat hela tjejgänget

Sedan Nobelfesten för snart två veckor sedan har prinsessan Madeleine hunnit med att träffa hela tjejgänget hemma i Stockholm och paret har även varit på Drottningholms slott ett flertal gånger för middagar med kungaparet.

Prinsessan Madeleine har framöver inget officiellt program och hovet meddelar att de kommer "uppdatera kungafamiljens schema" när programpunkterna kommer in och blir officiella.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!