Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Madeleines korta show

Prinsessan Madeleine i kvällens kortaste klänning.
OSLO. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine - med kvällens kortaste klänning - möttes av hurrarop när de i går kväll anlände till Oslos rådhus för att fira kung Haralds 70-årsdag.
Prinsessornas lyskraft gjorde att själva festföremålet hamnade i skuggan, och han såg lite sur ut. Victoria, Madeleine och de övriga cirka 500 gästerna anlände till rådhuset med poliseskort. Kungen och drottning Silvia. Victoria och lillsyrran kom tillsammans, småpratade, skrattade. När de upptäckte alla fotografer stannade de till, tog sig god tid att posera, showade glatt. Fotograferna jublade, ropade tack, tack. - Tack själva! sa Victoria innan hon fösvann in i rådhuset med Madeleine. Victoria var klädd i en långklänning, Madeleine en halvkort klänning. Prinsessornas show stoppade för en minut upp raden av gäster på väg in.

"Vad vackra de är!"

De svenska prinsessorna möttes av jubel. - Å vad vackra de är! utbrast en fotograf från Hamburg. Det jublades förstås också när kung Harald och drottning Sonja anlände, men inte så öronbedövande som när de svenska prinsessornas kom.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!