Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Madeleines exfästman Jonas har blivit pappa

Jonas Bergström tillsammans med hustrun Stephanie under sommarens bröllop.
Foto: Suvad Mrkonjic

Jonas Bergström har blivit pappa.

Folkbokföringen vid Skatteverket bekräftar för Expressen.se att han och hustrun Stephanie i torsdags blev föräldrar till en dotter.

Hon ska enligt uppgift heta Katinka.

Expressen.se kan avslöja att prinsessan Madeleines exfästman Jonas Bergström har blivit pappa.

En dryg vecka före prinsessans stundande nedkomst i New York blev Jonas Bergström och hans hustru Stephanie, tidigare af Klercker, föräldrar till en dotter.

Valt namnet Katinka

I början av förra veckan åkte Stephanie och Jonas Bergström in till sjukhuset för att föda. Först två dagar senare, på torsdagen, blev de föräldrar. Folkbokföringen vid Skatteverket bekräftar för Expressen.se att Jonas Bergström och Stephanie har registrerat att de den 13 februari 2014 blev föräldrar till en flicka.

Enligt uppgift till Expressen.se har Jonas och Stephanie valt namnet Katinka. Stephanie heter i fjärdenamn Katinka, hennes andra namn är Anna och Birgitta.

Expressen har sökt de nyblivna föräldrarna, men utan framgång.  Jonas pappa Claes Bergström har valt att inte kommentera och Stephanies absolut bästa väninna Louise Gottlieb säger:

- Jag brukar inte kommentera, men tack för samtalet.

Madeleine har brutit kontakten

Stephanie Bergström var tidigare bästa väninna med prinsessan Madeleine. Kort efter att prinsessan och Jonas hade brutit upp 2010 var det Stephanie Bergström som tröstade Madeleine. Senare när Madeleine flyttade till USA blev Stephanie tillsammans med Jonas Bergström och prinsessan valde att bryta kontakten med sin väninna.

Jonas och Stephanie förlovade sig i oktober 2012, samma månad som Madeleine och Chris O'Neill. De båda paren gifte sig senare sommaren 2013. Madeleine och Chris i juni, Stephanie och Jonas i augusti i Stora Mellösa Kyrka.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.