Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Madeleine är fortfarande singel"

LONDON/STOCKHOLM. Christopher O'Neill, 36, uppges vara finansmannen som är prinsessan Madeleines hemliga dejt. Som vice vd på ett finansföretag och med ett umgänge inom Europas finaste kretsar är han drömgemålet för en modern prinsessa. 

De har dejtat ett tag men enligt Madeleines vänner är hon fortfarande singel, åtminstone officiellt. 

- Hon  är en populär tjej, konstaterar en vän för Expressen.

Bilderna på prinsessan Madeleine tillsammans med den hemliga dejten på "The Boathouse" i Central Park i New York slog ner som en bomb när Expressen publicerade dem i förrgår. Källor uppger för Expressen att det är Christopher O'Neill som är mannen från dejten.

 Christopher O'Neill, 36, pekas ut som mannen på bilden av människor i Madeleines närhet. Han är vice vd på ett företag som värderar aktier. 

 Han har en examen i finansekonomi vid Columbiauniversitetet och har jobbat på samma företag sedan han gick ut 2005.

 Han är van vid att röra sig i de finare kretsarna. Sin grundutbildning fick han på den högt ansedda privatskolan Institut auf dem Rosenberg i Schweiz.

Rör sig i finare kretsar

 Hans mamma är en societetskvinna som varje år är med och anordnar en stor Mozartfestival,  en tillställning där även Christopher har varit med. Mamman är nära vän med Ivana Trump och sägs tidigare ha varit en av prins Charles flickvänner.

 Och även i New York där Christopher nu bor är han van att umgås med de rika och mäktiga.

 - Han är en del av det unga hippa klientelet i New York, du ser dem på vernissager, välgörenhetsgalor och cocktailfester. "Boathouse" är INTE ett populärt ställe i den här skaran, utan mer för dem som bor på Upper East Side. De flesta har förmodligen ingen koll på vem prinsessan Madeleine är, de enda kungligheter folk vet vilka de är här är de brittiska, säger David     Patrick Columbia som har grundat sajten New York Social Diary.

Populär

 Han vet mycket väl vem den utpekade mannen är och vilka han umgås med.

 - De här människorna är unga eller medelålders. De är antingen rika eller har välbetalda jobb. Många av dem kommer från förmögna familjer. De reser mycket tillsammans med sina vänner -  på skidresor och på olika fester över hela världen, säger han.

 Men enligt en vän till Madeleine är den utpekade mannen som påstås vara på bilden ännu inte hennes pojkvän, även om de dejtat ett tag och de under dejten på Boathouse inte kunde låta bli varandra.

 -  Jag tycker att varenda kille borde springa efter Madeleine. Men så vitt jag vet är hon fortfarande singel. 

 - Det är alltid killar runt henne. När hon går på restaurang kommer killar som inte vet vem hon är. Hon är en populär tjej.

FAKTA

Madeleines romanser genom åren


MATTIAS TROTZIG
Madeleine blev tillsammans med PR-konsulten Mattias Trotzig under en födelsedagsfest på restaurang Hasselbacken i Stockholm våren 2001. De var tillsammans några månader innan förhållandet tog slut.

ERIK GRANATH
Byggmästarsonen från Gotland och Madeleine blev ett par hösten 2001. Förhållandet var inte populärt hos kungen då Erik Granath var dömd för bland ringa narkotikabrott, rattfylla och misshandel.

JONAS BERGSTRÖM
Juristen Jonas Bergström och Madeleine fann varandra 2002 och förlovade sig 2009. Efter upprepade krisrykten tog förhållandet slut under dramatiska former när norskan Tora Uppstrøm Berg berättade att hon och Jonas haft en affär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.