Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lyxbilar i krasch utanför Stockholm

Foto: Amanda Fernberg
Foto: Amanda Fernberg
Foto: Läsarbild

En Lamborghini Gallardo totalkvaddades i kväll på E18 utanför Kallhäll.

Enligt uppgift till Expressen körde lyxbilen och en röd Ferrari F430 förbi flera bilar i hög fart innan det small.

– De kom i en jäkla fart, säger en person med insyn.

En Lamborghini Gallardo och en Ferrari F430 var i kväll inblandade i en olycka vid Kallhäll utanför Stockholm. Båda bilarna är skrivna på ett uthyrningsföretag.

Enligt en person som bor i närheten av olycksplatsen körde båda bilarna i hög hastighet innan de small.

– Mellan Bro och kungsängen blev en bekant till mig omkörd av bilarna i en jäkla fart och när han kom till Stäket så hade de kraschat. Det måste ha gått ruggigt fort.

Snurrade runt

Efter kraschen kom både polis och ambulans till platsen. Enligt polisen i Norrort har dock inga personer skadats i kraschen.

Enligt Expressens uppgiftslämnare, som själv körde förbi olycksplatsen strax efter klockan 20, hade polisen spärrat av delar av E18 efter olyckan.

– Lamborghinin har snurrat och gått in i räcket och den röda bilen, en Ferrari, står parkerad framför. Nu har polisen stoppat upp trafiken och lagt ut nödbloss på vägen, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.