Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lyssna på berättelserna från Hagfors, Avesta och Laholm

Expressens reporter om ilskan mot den ”sociala exporten”.
På Ponsbachs väg i Krylbo har en utsåld allmännytta med 700 lägenheter förfallit.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
I Laholms kommun är bilkörning på stranden ett hett debattämne. Här Göran Holmberg och hustrun Marie Luise i sin Seat.
Foto: MELI PETERSSON ELLAFI
Jens Fischer och hans parti Oberoende realister tog makten i Hagfors för ett år sedan.
Foto: LISA MATTISSON

Hur kommer det sig att en polischef med ett eget parti har tagit makten i en värmländsk kommun? Varför bråkar de om en strand i Halland? Är det sant att det växer fram slumområden i svensk glesbygd?

Svaren får du i Expressens bästa reportage om Sverige.

Nu finns de samlade som ljudbok på streamingtjänsten BookBeat.

I boken ”Sju reportage du behöver läsa för att förstå Sverige 2019” tar reportrarna Johanna Karlsson och Federico Moreno dig med till orter som Avesta, Hagfors, Laholm och Bro.

Det är journalistik som ger nya perspektiv på heta politiska debattämnen.

Federico Moreno och Johanna Karlsson.
Foto: JENS CHRISTIAN

Nu ingår reportagen i utbudet hos BookBeat, en av Europas ledande streamingtjänster. Där finns den som både ljudbok och e-bok.

– Expressen är förmodligen den bästa redaktionen i Sverige på att skriva reportage som hjälper oss att bättre förstå vår samtid. För oss är det därför fantastiskt att få erbjuda över hundratusen svenskar möjligheten att lyssna på ”Sju reportage du behöver läsa för att förstå Sverige 2019” i BookBeat, säger Niclas Sandin, vd på BookBeat.

Niclas Sandin, vd BookBeat.

– Vi kommer i samband med att reportagen släpps i BookBeat även inleda ett samarbete med Expressen för att via data bättre förstå hur redaktionellt material lyssnas på, och av vilka. Allt i syfte att utveckla formatet och framöver skapa ännu mer intressant lyssning för våra användare, fortsätter Niclas Sandin.

Precis som tidigare är e-boken tillgänglig på Expressen.se för dig med Expressen Premium.


Hitta boken på BookBeat

 BookBeat är en av Europas ledande streamingtjänster för böcker. Du kan lyssna och läsa så mycket du vill. Det finns tiotusentals ljudböcker och e-böcker, både nyheter och klassiker på såväl svenska som engelska.

 Prova fritt i två veckor, därefter 149 kronor per månad. Mer info finns på bookbeat.se

 Du hittar boken – ”Sju reportage du behöver läsa för att förstå Sverige 2019” – genom att söka efter titeln i BookBeat-appen eller på bookbeat.se.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.