Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lunchtest: Wok Away

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Caroline Bivik

Kategori: En takeaway-restaurang helt inriktad på asiatiska woker och grytor.

Gäster: Mest representerade är män och kvinnor i 20-30 årsåldern på snabblunch, men även tonåringar företräds i kön. Besökare i övre medelåldern lyser dock med sin frånvaro.

Bäst: Beställningen blir snabbt klar, vilket är perfekt när man är på språng. Woken som serveras i generösa portioner är underbart god och personalen är dessutom både trevlig och tillmötesgående. 

 Sämst: Sittplatserna, som utgörs av ett antal barstolar placerade längsmed fönsterglaset, är mycket få. Wok Away, är som namnet antyder en takeaway-restaurang, med andra ord inte ett bra val om man föredrar äta sin lunch i en stillsam miljö.

Övrigt: Wok Away är den idealiska restaurangen att köpa sin lunch hos en solig dag då man planerar att avnjuta maten utomhus. Det centrala läget i hörnet av Lilla torget, ger en gångavståndsnärhet till lugna och fina områden såsom Trädgårdsföreningen och Stångån.

Betyg: 4 Linköpingsgetingar


Av: Caroline Bivik

FAKTA

Adress: Nygatan 22, Lilla Torget
Öppettider: mån-fre 11-19, lör 11-17, sön stängt
Så mycket kostar:
Dagens: från 55:- inkl. dryck och ris
Wokad biff m. chilipasta 59:-
Veg. Friterade vårrullar 55:-
Stekta äggnudlar med kycklingfilé och färska grönsaker 59:-
Testades: 21 februari, 2008.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.