Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lunchtest: Wok Away

Foto: Caroline Bivik

FAKTA

Adress: Nygatan 22, Lilla Torget
Öppettider: mån-fre 11-19, lör 11-17, sön stängt
Så mycket kostar:
Dagens: från 55:- inkl. dryck och ris
Wokad biff m. chilipasta 59:-
Veg. Friterade vårrullar 55:-
Stekta äggnudlar med kycklingfilé och färska grönsaker 59:-
Testades: 21 februari, 2008.

Kategori: En takeaway-restaurang helt inriktad på asiatiska woker och grytor.
Gäster: Mest representerade är män och kvinnor i 20-30 årsåldern på snabblunch, men även tonåringar företräds i kön. Besökare i övre medelåldern lyser dock med sin frånvaro.
Bäst: Beställningen blir snabbt klar, vilket är perfekt när man är på språng. Woken som serveras i generösa portioner är underbart god och personalen är dessutom både trevlig och tillmötesgående.
Sämst: Sittplatserna, som utgörs av ett antal barstolar placerade längsmed fönsterglaset, är mycket få. Wok Away, är som namnet antyder en takeaway-restaurang, med andra ord inte ett bra val om man föredrar äta sin lunch i en stillsam miljö.
Övrigt: Wok Away är den idealiska restaurangen att köpa sin lunch hos en solig dag då man planerar att avnjuta maten utomhus. Det centrala läget i hörnet av Lilla torget, ger en gångavståndsnärhet till lugna och fina områden såsom Trädgårdsföreningen och Stångån.
Betyg: 4 Linköpingsgetingar

Av: Caroline Bivik

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.