Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lotta Bromé har fått en dotter

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Tv-profilen Henrik Olsson, 36, avslöjar att han är far till Lotta Bromé och Jessica Karlssons barn.

Lotta Bromé, 41, och flickvännen Jessica Karlsson, 33, har blivit föräldrar.

I förrgår kom deras dotter till världen.

Samtidigt avslöjar tv-profilen Henrik Olsson, 36, att det är han som är pappa till flickan.

- Att få hålla henne första gången var så häftigt. Hon är väldigt cool, säger Henrik till Expressen.se.

När Jessica Karlsson ringde till Henrik hade vattnet precis gått och Lotta Bromé var redan på väg till Södersjukhuset i Stockholm. - Jag blev alldeles stirrig och började panikgöra grejor på jobbet. Sedan kastade jag mig i en taxi, säger Henrik Olsson.

Tidigare än beräknat

 Den lilla flickan hade bråttom att komma till världen. Barnmorskan hade beräknat födelsedatumet först om någon vecka. - Eftersom det var lite tidigare än vi tänkt var jag inte riktigt beredd.  Under förlossningen väntade Henrik och hans pojkvän Richard Lindh i ett intilliggande rum. Sekunderna efteråt fick Henrik gå in och hälsa sin dotter välkommen till världen. - Jag fick klippa navelsträngen, säger Henrik Olsson stolt. - Men det var lite nervös. Jag var osäker på hur man skulle göra.

Ska dela på ansvaret

 Paret Karlsson-Bromé har under graviditeten inte velat avslöja vem som är far till barnet. - Jag har vetat länge att jag vill bli förälder, men jag har inte varit redo och det har inte känts rätt. Men när Lotta och Jessica frågade mig om jag ville kändes det som att det var meningen, säger Henrik Olsson. Föräldrarna till den lilla flickan har bestämt att dela på ansvaret. Men exakt hur uppdelningen kommer att se ut har de inte bestämt ännu. - Vi tar det lite som det kommer. Både jag och Lottar har ju jobb som kan vara svåra att styra över, så vi kan nog inte bestämma på papper hur vi ska göra, men vi ska dela på ansvaret, säger Henrik. Något namn har de nyblivna föräldrarna inte hunnit fundera på ännu. - Vi avvaktar med den biten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.