Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

LO:s varning till Löfven: ”SD hamnat i drömläge”

Susanna Gideonsson.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Politikerna i Stockholm har svikit vanligt folk i glesbygden. Det säger LO:s ordförande Susanna Gideonsson, och uttrycker förståelse för att många av hennes egna medlemmar övergett S och gått till SD.

– Monteras allt ned får man heller inte förtroende, och det är det man upplever, säger hon.

Nu kräver hon att S river upp privatiseringen av Arbetsförmedlingen, som regeringen själva lagt fram, och fokuserar mer på sin egen politik.

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Männen berättar: Är ihop med sexdockor

James hittade ”äkta kärlek” – lever med frun och sexdocka

Så mycket tjänar EM- fotbollens tv-profiler

”Som spelare blev man ju inte direkt försörjd resten av livet”

Alla vill renovera – men brist på virke i sommar

Byggjättarnas rekordvinster • Renoveringar har ersatt resor