Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löfven spikar vallöften för Stockholmsregion

Socialdemokraterna lanserar ett "framtidskontrakt" med fyra vallöften för Stockholmsregionen. Mindre klasser, ordning och reda i vård och omsorg och byggen av små hyresrätter tillhör det som utlovas om S får makten.

Då ska heller ingen som kan jobba behöva gå på socialbidrag. Personerna ska inte få försörjningsstöd utan "arbete som förstärker kvaliteten i vård, skola och omsorg eller utbildning som leder till jobb".

Partiledaren Stefan Löfven slår i en debattartikel i Svenska Dagbladet fast att det handlar om "fyra tydliga löften" till regionens invånare.

"Ingen väljare i Stockholmsregionen ska behöva tvivla på att Socialdemokraternas prioriteringar är tydliga: jobben först, sedan skolan och vården", skriver Löfven, tillsammans med oppositionslandstingsrådet Helene Hellmark Knutsson (S) och oppositionsborgarrådet Karin Wanngård.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.