Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindesberg avstängt efter cruising-träff

Följ senaste nytt i Expressen TV.

En större cruising-träff tvingade polisen att stänga av centrala Lindesberg under lördagskvällen och uppmana allmänheten att hålla sig borta från området.

Vid 22-tiden gick polisen ut på Instagram och meddelade: ”Med anledning av den spontana 'Vårmönstringen' med cruisande fordon i Lindesberg har vi fått ett beslut om att stänga av centrala Lindesberg samt handelsplatsens parkering vid Mejk”.

Polisen uppger för TT att det handlade om mellan 300 och 400 bilar och att avspärrningarna antagligen kommer att gälla natten ut.

– Man häver givetvis avspärrningarna så fort det går, det är ju ingenting som ska var kvar. Det är ju bara för att förhindra de här som inte kan bete sig, säger Peter Persson, vakthavande befäl hos polisen, klockan 02.30.

Hit kan du vända dig om du behöver slå larm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.