Bloggaren Linda Thelenius, före detta Rosing. Foto: Christoffer Hjalmarsson
Bloggaren Linda Thelenius, före detta Rosing. Foto: Christoffer Hjalmarsson

Linda Thelenius har fått partiledare som granne

Publicerad
Uppdaterad
På Wallingatan i centrala Stockholm har man fått en partiledare som granne.
Linda Thelenius är en av dem som bor i samma trappuppgång som Stefan Löfven.
- Jag tycker att det är skitbra att han har blivit partiledare, säger Linda Thelenius.
Bloggaren Linda Thelenius, före detta Rosing, bor i samma hus på Wallingatan i centrala Stockholm som Stefan Löfven. Och hon är glad över att bo granne med den nye S-ledaren.
- Jag tycker att det är skitbra att han har blivit partiledare för han verkar så himla vanlig. Det är en jättefördel, säger Linda Thelenius.
Det är inte alla som har en partiledare i sitt trapphus?
- Det är ganska roligt. Björn Borgs son, jag och han bor här. Jag brukar träffa på Björn Borg i trappan i bland också.
Har du träffat Löfven i trapphuset?
- Jag har träffat på honom, men det var länge sedan. Man hälsar på alla grannar och alla är väldigt trevliga och artiga. Han smälter in bra.
Ska du ta kontakt med honom nu?
- Jag ska ta en bild på honom så klart, jag måste ha en bloggbild tänker jag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag