Leonore redo för jul – i mammas gamla dress

"Leonore gör sig redo för julen i sin mammas gamla klänning", skriver prinsessan Madeleine intill bilden – som gör enorm succé på Facebook.
Foto: Skärmdump
På bara en halvtimme nådde bilden 10 000 likes.
Inlägget är prinsessan Madeleines andra inlägg på julafton. På eftermiddagen skickade hon också en hyllning till sin döda hund Zorro.

Här firar prinsessan Leonore jul – i mamma Madeleines gamla klänning.

Facebook delar prinsessorna med sig av sitt firande.

"Leonore gör sig redo för julen", skriver Madeleine.

De kungliga julhälsningarna faller tätt. I går, onsdag, gratulerades drottning Silvia på sin födelsedag av dottern Madeleine och barnbarnet Leonore. Dagarna innan dess skickade prins Nicolas en julhälsning till svenska folket – och nu gör storasyster Leonore likadant.

På sin officiella Facebooksida har prinsessan Madeleine lagt ut en bild på Leonore, i klädd sin mammas gamla julklänning.

"Leonore gör sig redo för julen i sin mammas gamla klänning", skriver prinsessan Madeleine intill bilden – som gör enorm succé på Facebook.


   Leonore is getting ready for Christmas in her moms old dress!
 Posted by Princess Madeleine of Sweden on Thursday, December 24, 2015

 LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines känslosamma inlägg


"Hon är så söt!"

På bara en halvtimme har den nått 10 000 likes, något som skiner igenom även bland kommentarerna.

"Hon är vacker som du, prinsessan Madeleine. God jul ers höghet", skriver en användare.

En annan skriver:

"Hon är sååå söt lilla Leonore! Vacker klänning och fin rosett har hon! Jag är så tacksam att du lägger ut så mycket vardagsbilder av din familj och dina barn, det är nog därför nu är så älskade och folkkära."

Mitt i allt julfirande och mys har det dock funnits plats för sorg. På julaftonseftermiddagen la prinsessan Madeleine upp en bild på sin bortgångna vän och familjemedlem – hunden Zorro – som tvingades avlivas tidigare i år.

"Minns Zorro och de många jular han tillbringade uppkrupen med mig. Saknar dig min vän", skriver prinsessan på Facebook.

Madeleine och drottning Silvia 1983.
Foto: SVT

LÄS MER: Prins Nicolas julhälsning till svenska folket

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.