Foto: Stefan Reinerdahl.Foto: Stefan Reinerdahl.
 Foto: Stefan Reinerdahl.
Foto: Stefan Reinerdahl.Foto: Stefan Reinerdahl.
 Foto: Stefan Reinerdahl.

Lastbil brann på E18 vid Bålsta

Publicerad

En lastbil står i brand på hårt trafikerade E18 i höjd med Bålsta, i riktning mot Enköping. 

Enligt polisen slår det lågor ut från hytten.

– Det är totalstopp i båda körriktningarna, säger Christer Nordström vid polisen i Uppsala. 

Larmet till polis och räddningstjänst kom in strax före halv tio på fredagsmorgonen. Lastbilen ska stå i kanten på E18 i riktning mot Enköping. 

Några personskador ska inte ha inrapporterats. 

– Det är en lastbil som börjat brinna och det är oklart hur, säger Christer Nordström vid polisen i Uppsala. Det finns inga personskador noterade. Det är totalstopp i båda körriktningarna, men ett körfält ska vara öppet i ritning mot Stockholm. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag