Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Larmet: Så slår smittan på svenskarnas favoritresemål

Spanien har drabbats hårt av en ny andra våg av coronaviruset.Foto: KLUBLU - STOCK.ADOBE.COM / ADOBE STOCK

Allt hårdare restriktioner, munskyddskrav och en stigande coronasmitta.

Expressen har tittat närmare på hur utvecklingen egentligen ser ut i de mest populära semesterorterna och vilka restriktioner det är som gäller. 

”Varje resenär ska noga överväga sin resa, vidta ordentliga förberedelser, informera sig om de förutsättningar som finns och följa lokala myndigheters råd och anvisningar på plats”, skriver Agnes Jansson på UD:s presstjänst i ett mail.

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Lauren var omslagsflicka för extremhögern i USA

Vändningen efter sextrakasserierna

Min penis smalnar av – hur vanligt är det?

Sexologen svarar på läsarnas frågor

”Hur tänker kvinnor om männens utlösning?”

Sexologen: ”Många porrstjärnor sparar sig i flera dagar”