Under nio dagar har bomberna fallit över hamnstaden Mariupol i de södra delarna av Ukraina. På torsdagen fortsatte de ryska attackerna, trots löften om humanitära korridorer ut från staden.
Av de 400 000 som bor i Mariupol har endast en bråkdel lyckats att ta sig ut sedan angreppen på staden intensifierades.
På onsdagseftermiddagen twittrade Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba att över 3 000 nyfödda barn i Mariupol saknar tillgång till rent vatten. Inte ens en timme senare kom informationen om att en förlossningsklinik och ett barnsjukhus blivit bombade i staden.
Kvinnor födde sina barn nere i källaren samtidigt som bomberna totalförstörde allt omkring sig. Minst 17 personer har skadades i bombningen av sjukhuset och bland de skadade fanns kvinnor mitt i förlossningsprocessen, uppger Donetsk-regionens guvernör Pavlo Kyrjlenko under onsdagen.
Människor läggs i massgravar
Tre personer, däribland en liten flicka, dog i attacken. Både Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj och Storbritanniens premiärminister Boris Johnson säger att Ryssland har begått krigsbrott i och med bombningen av sjukhuset.
Sedan invasionen inleddes den 24 februari har 1 170 civila dött i Mariupol, uppger stadens borgmästare Sergej Orlov.
– Det är inga precisionsbomber – det är ett halvt ton tunga bomber med stålskräp, sa han under en pressträff på onsdagen.
Arbetare i staden begraver nu sina landsmän i massgravar. Bårhusen är överfulla, lik får ligga kvar där de dött och Orlov säger till BBC att det helt enkelt inte finns tid att begrava alla individuellt.
På kyrkogården har därför ett 25 meter långt dike grävts fram där lik insvepta i mattor eller plastpåsar samlas. Under tisdagen lämnades 40 kroppar där, ytterligare 30 kom under onsdagen, rapporterar AP. Hur många människor som har lagts i diket är okänt.
Brist på vatten och mat
Det kommer rapporter om att tillgången på mat och rent vatten håller på att ta slut i den belägrade staden. Ett sexårigt barn ska enligt Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj ha dött av uttorkning.
Under torsdagseftermiddagen kommer nya uppgifter från Röda korset som enligt The Guardian säger att mat- och vattenbristen är så stor att ukrainare har börjat attackera varandra. Man slåss om det lilla som finns kvar. Både butiker och apotek ska redan vara länsade och människor stjäl det bränsle som finns kvar från varandra.
Information inifrån staden är svåra att få. Nästan all kommunikation är bruten. Arthur Bondarenko, en 35-årig kaffeleverantör i Odessa, skickar dagligen sms till sina nära vänner och deras sexåriga son som är i Mariupol.
– Inga av dem kommer fram, berättar han för BBC.
Senast han pratade med dem var den 2 mars.
– De uppgav då att de inte hade något rent vatten, ingen elektricitet, ingen värme, säger Bondarenko.
Katarina Engberg, säkerhetspolitisk analytiker vid SIEPS, tror att Mariupol är ett varnande exempel.

– Jag tycker vi ska titta på Mariupol som ett varnande exempel. Man försöker belägra städer, sedan skär man av kommunikation och elförsörjning, säger Katarina Engberg säkerhetspolitisk analytiker vid SIEPS i SVT:s Morgonstudion, och tillägger:
– Det är medvetet för att bryta motståndsviljan i civilbefolkningen. Det är ”den brända jordens taktik”.
Satellitbilder visar en stor förstörelse på civil infrastruktur inom och utanför staden, bland annat bostadshus, matvaruaffärer och gallerior.
Ryssland ser den stora hamnstaden vid Svarta havet som en av nycklarna till framgång. Det är genom att inta Mariupol som en landbrygga mellan Ryssland och det annekterade Krim kan skapas.