Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Larm om slagmål i Stockholm – upp till 50 personer i bråk

Upp till 50 personer ska ha slagits i Vasastan på lördagskvällen, enligt polisen.
Upp till 50 personer ska ha slagits i Vasastan i Stockholm på lördagskvällen, enligt polisen.
Foto: Google maps

Upp till 50 personer ska ha slagits i Vasastan i Stockholm på lördagskvällen, enligt polisen.

Vid 21 fick polisen larm om bråket, och uppgifter om pyroteknik som tänts, samt glasflaskor som kastats.

Enligt polisen har två personer skadats i samband med bråket.

Via SOS fick polisen larm om ett slagsmål i Vasastan i centrala Stockholm på lördagskvällen, och enligt initiala uppgifter till polisen ska det röra sig om 30 till 50 personer som bråkat.

Polisen uppger att pyroteknik ska ha synts i samband med tumultet. Dessutom ska glasflaskor ha kastats. Huruvida någon skadats är ännu oklart. När polisen kom till Norrtullsgatan fanns inga som slogs, och inte heller några skadade.

– Vi har fått in en uppgift som vi är på plats för att kontrollera, säger Towe Hägg.

På sin hemsida skriver polisen att de pratar med personer som rör sig i området, för att ta reda på mer.

Två personer skadade

”Polisen är kvar i området, de har inte hittat några skadade personer. Vid 21:07 fick polisen samtal om att det var rökutveckling från en restaurang i närområdet. Räddningstjänsten har konstaterat att det inte har varit någon brand utan röken kom från en så kallad bengal”, skriver polisen efter en uppdatering på sin hemsida vid 21.31.

Efter ett tag påträffade polisen två skadade personer, som emellertid inte behövde sjukvård. Fordon har skadats på grund av pyrotekniken som använt, och polisen kommer att upprätta en anmälan om misshandel samt skadegörelse.

Larmnummer att ha koll på.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.