Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Larm om clown med machete – jagade tonåringar i Bollnäs

Foto: SKRÄMAVBILD

Polisen i Bollnäs fick under natten två larm om en person som jagade tonåringar.

– De säger sig vara jagade av en person iklädd clowndräkt och med en stor machete i handen, säger Magnus Jansson Klarin, presstalesperson vid polisen i region Mitt.

Det var vid klockan 00.45 som en 19-årig man ringde polisen efter att han blivit jagad och känt sig hotad av den utklädda mannen. Kort efter ringde ytterligare två tonåringar polisen. 

– De säger samma sak, att de är jagade av en clown med machete. Vi skickar polispatrull till platsen, men någon clown återfinns inte, säger Magnus Jansson Klarin.

Det finns i nuläget ingen person misstänkt, men polisen har skrivit en anmälan om grovt olaga hot och grovt brott mot knivlagen.

– Ingen ska ha blivit skadad, men vi har skrivit grovt olaga hot eftersom personerna som blev jagade blivit ganska uppskrämda, säger Magnus Jansson Klarin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.