Doktor Robyn Jane Williams Foto: Twitter
Doktor Robyn Jane Williams Foto: Twitter

Läraren sparkad – efter dubbelliv i porrbranschen

Publicerad

Lärarassistenten Dr Robyn Jane Williams har fått sparken från sitt jobb.

Anledningen?

Skolledningen fick nys om hennes dubbelliv som porrstjärna, enligt Daily Mail. 

Dr Robyn Jane Williams var anställd som lärarassistent hos utbildningsföretaget Grŵp Llandrillo Menai som ansvarar för tre college i norra Wales.

Nu har hon tvingats lämna sitt jobb sedan någon slagit larm om hennes dubbelliv inom porrbranschen.

I går kallade skolledningen in henne till ett möte för att be henne besvara tre anklagelser om oprofessionellt beteende.

Ett möte hon inte dök upp på - och nu har hon alltså blivit av med jobbet.

"Jobbade med vuxna - inte barn"

På sin blogg kritiserar hon hur hon blivit behandlad sedan hennes andra karriär kommit till kännedom.

"Jag har alltid separerat mina två roller. Jag jobbar med vuxna, inte med barn", skriver hon enligt walesiska Daily Post. 

Hon skriver också att det var en man som tipsade hennes chef om hennes karriär, vilket ledde till avskedandet.

"Jag hade ett litet val, antingen möta disciplinära åtgärder eller lämna jobbet", skriver Robyn Jane Williams.

"Privatlivet är alltid ett problem"

Hon fortsätter skriva om sin erotiska karriär.

"Jag har varit porrmodell sedan en tid tillbaka. Pengarna jag tjänar har varit för att klara livhanken i en annan ganska skral inkomst", skriver Robyn Jane Williams.

Hon berättar också att det alltid kommer vara svårt att ha ett privatliv när man är aktiv inom porrindustrin, men att hon funnit arbetet givande och positivt.

Historien slutar dock lyckligt för Robyn Jane Williams del.

Hon verkar inte ha tagit särskilt hårt på avskedet.

"Jag har blivit nekad en tjänst jag inte längre vill ha i ett land jag inte längre bor i", skriver hon enligt Daily Mail.

Händelsen har också lett till att hon kunnat förverkliga sin livsdröm om att driva en cateringfirma.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag