Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lana ammar sin pojkvän när de har sex: ”Inget konstigt”

Senaste nytt med Expressen TV.
Lana Michaels och hennes partner medverkar i en ny dokumentär.
Foto: www.instagram.com/lana_ondemand
Lana Michaels.
Foto: www.instagram.com/lana_ondemand

Lana Michaels brukar amma sin partner Shawn som ett slags förspel innan de ska ha sex.

Det berättar de om i en ny brittisk dokumentär.

– Vi tycker inte att det är konstigt, säger Shawn till The Sun.

Tvåbarnsmamman Lana Michaels och hennes partner Shawn medverkar i en kommande dokumentär på brittiska Channel 4.

Där berättar paret om hur de ägnar sig åt amning för vuxna. Lana Michaels berättar att hon ammar sin partner, bland annat i samband med att de ska ha sex.

Det finns en anledning till att paret började experimentera.

– Jag ammade mina barn och jag saknade verkligen känslan av att amma. Jag vill inte ha fler barn och mina barn är alldeles för gamla för att bli ammade nu, men jag gillade tanken på att amma Shawn, berättar Lana Michaels för The Sun inför dokumentären.

https://www.instagram.com/p/CVDR96vNoQG/

”Tände en sexuell idé”

Lana Michaels beskriver sig själv som vegan och producent av sexinnehåll på Instagram där hon har 8 500 följare. Hon har även en sida på Fansly där hon säljer bilder och videoklipp till prenumeranter. Utöver det har Lana Michaels 28 000 fölljare på Tiktok där hon återkommande berättar om sitt sex- och samliv.

Idén om att amma i samband med sex kom efter att paret haft gruppsex med ett annat par, enligt dem själva. De är inte monogama och har sex med andra än sin partner.

– Vi har ett öppet förhållande och båda gillar att testa olika kinks, säger Shawn till The Sun och förklarar vidare:

– Jag hade sugit på en annan kvinnas bröst när jag kände mjölk i munnen. Det tände en sexuell idé om bröstmjölk kopplad till sex och där började det.

Enligt Lana Michaels upptäckte hon på internet att det finns läkemedel att ta för att börja producera bröstmjölk igen, vilket hon testade.

– Vi har sex fem gånger i veckan ungefär, och jag ammar Shawn ett par gånger i veckan, säger Lana Michaels till The Sun.

https://www.instagram.com/p/CVOIecktK2o/

”Vi bryr oss inte”

Lana Michaels säger vidare att hon uppskattar sina bröst mycket mer nu när de växer till följd av mjölkproduktionen. Hon känner sig både sexigare och mer kvinnlig, säger hon i intervjun med The Sun.

Att amma blir ett slags förspel för paret.

– Energin strömmar mellan oss när jag blir ammad… det kan fint leda vidare till sex, säger Shawn till The Sun.

Ämnet är kontroversiellt och kan potentiellt skapa reaktioner men enligt paret bemöts de alltsomoftast av positiva reaktioner.

– För oss är inte att amma någon stor grej. Det är en av många saker som vi gör. Vi gillar även rollspel, säger Lana Michaels till The Sun.

Lana Michaels och Shawn är ett av två par som medverkar i dokumentären ”Breastfeeding my boyfriend” på brittiska Channel 4.

Nu hoppas båda paren att dokumentären ska ändra folks syn och fördomar.

– Vi tycker inte att det är konstigt och vi bryr oss inte om det inte är normalt. Om vi gillar det, och det gör oss glada, då är det huvudsaken. Vi är lyckliga tillsammans. Det finns ett stort problem i att döma andra människor för något de gör, säger Shawn till The Sun.

Intima sexscenerna i svenska serien ”Threesome” på Viaplay:

Matilda från ”Threesome”: Det var jobbigast med sexscenerna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.