Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

La upp bild på sin nytatuerade hund

Foto: Instagram

"Mistah Metro" kan vara världens mest hatade tatuerare.

Det stormar just nu på sociala medier efter att den New York-baserade tatueraren lagt upp en bild på sin nytatuerade hund.

“En av flera anledningar till att min hund är coolare än din", skrev han på Instagram enligt NY Daily News.

Tatueraren, med artistnamnet "Mistah Metro", lade upp den provocerande bilden på Instagram.

Enligt tatueraren var hunden inne hos veterinären för att få mjälten bortopererad. I samband med att hon sövdes passade Mistah Metro på att tatuera in ett hjärta med namnen “Alex” och “Mel" på hundens högra skuldra.

“En av flera anledningar till att min hund är coolare än din! Hon fick sin mjälte bortopererad i dag och veterinären lät mig tatuera henne när hon var sövd", skrev han på Instagram.

"Det där är vidrigt"

Inlägget har tagits bort sedan dess, men det hann generera en kraftig storm på nätet.

“Det där är vidrigt. Hur kunde du göra så mot den stackars hunden?", frågar sig en av många upprörda användare på Instagram.

Nyheten har rapporterats i bland annat NY Post, Daily Mail, NY Daily News och Nyheter24.

Det framgår dock inte vem veterinären är, som enligt "Mistah Metro" gett tillåtelse till övergreppet på den försvarslösa hunden.

"Som om han hade våldtagit en tolvåring"

Flera amerikanska tidningar har varit i kontakt med salongen Red Legged Devil där Mistah Metro uppges arbeta. Salongens ägare, Chris Torres, säger att tatueringen inte gjordes på hans salong.

– Den gjordes inte på min salong. Jag är djurälskare, säger han till NY Daily Post.

Samtidigt riktar han kritik mot de som vänder sig mot att Mistah Metro tillåts arbeta kvar på salongen.

– Folk får fortfarande jobb trots att de varit pedofiler. Jag fattar inte varför alla behandlar den här killen som om han hade våldtagit en tolvåring, säger Torres till Daily News.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.