Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kvinnan utpressades på 1,5 miljoner – för falsk våldtäkt

Kvinnan, som är i 70-årsåldern, har i förhör berättat att hon för att undvika tjuvlyssnande grannar bad mannen stiga in i lägenheten.
Illustration: Loka Kanarp

Premium: Den 26-årige Malmökillen sökte upp den äldre kvinnan i hennes hem i Falsterbo och hävdade att kvinnans son våldtagit hans kusin. 

Nu krävde han 1,5 miljoner kronor som kompensation.

– Fullständigt fasanfullt. När han hade gått så satt jag hela natten och kollade rakt fram och tänkte om det var en skräckfilm, har kvinnan berättat i förhör.

Men en besviken exflickvän satte stopp för mannens planer.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

”Petra”, 42: ”Han har sålt bilen och vägrar flytta”

Premium: Pank efter separationen • Experten: Det är ekonomiskt våld

Putin kan inte hindra kriget från att nå även Ryssland

Premium: Drönarattackerna • Försvaret av Moskva • Befästningarna

Bästa begagnade bilen – tre tips från Linus Pröjtz

Premium: