Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kvinna knivhögg sin nyfödde son i ansiktet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Det var på den här gatan som knivattacken ägde rum.
Foto: GOOGLE MAPS

En kvinna knivhögg sin nyfödde son i ansiktet.

När polisen frågade det var som hade hänt svarade hon:

– Jag knivhögg barnet. Det där är djävulens barn, sade kvinnan om den åtta dagar gamle sonen enligt Daily Mail.

Den bisarra attacken ägde rum i Swissvale, Pennsylvania i USA. Enligt grannen Darius Warren som känner kvinnan hade 32-åriga Tanishia Fielder bråkat med barnens pappa tidigare under dagen. 

– Jag såg henne med en kniv tidigare under dagen då hon jagade maken. När han sprang ut från deras bostad höll han barnet som hade blod i ögonen. Pappan skrek ”ring efter ambulans” så jag gjorde det. Sedan frågade jag kvinnan vad det var som hade hänt och hon sade ”det är Satans barn, det är Satans barn” om och om igen. Jag tänkte ”wow, det här är helt vrickat”, sade Darius Warren till PBS Pittsburgh.

Sonen skadades nära högra ögat

Barnet var åtta dagar gammalt när kvinnan knivhögg honom. Sonen skadades nära högra ögat, och det är oklart hur allvarlig skadan är.

– Jag är helt förstörd. Jag har aldrig sett något liknande. Jag hade aldrig trott att hon skulle kunna göra något sådant, sade Darius Warren.

Försökte gömma kniven under en sopcontainer

Fielder använde en kökskniv som hon sedan försökte göra sig av med genom att slänga under en sopcontainer. När polisen frågade Fielder vad som hade hänt erkände hon direkt:

– Jag knivhögg barnet. Det där är djävulens barn, sade Fielder.

Tanishia Fielder sade till polisen att Gud hade sagt till henne att hon måste döda sonen, stycka honom och slänga honom i soporna eftersom han var djävulens avkomma.

Kvinnan kommer att åtalas för bland annat grov misshandel.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.