Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kvinna hittade finger i chilin - kräktes

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
På den här snabbmatsrestaurangen söder om San Francisco, Kalifornien, hittades fingret, komplett med nagel och allt.
Foto: PAUL PAUL

Det var inte bara vanligt nötkött i den chili con carne som en kvinna satte tänderna i på en snabbmatsrestaurang söder om San Francisco, Kalifornien. I röran fanns även en del av ett finger, komplett med nagel och allt. Kvinnan blev så äcklad när hon upptäckte vad hon tuggade på att hon började kräkas.

Polisens fotografi av det som hittades i chilin.

Polis kallades till platsen och restaurangen stängdes under flera timmar tills man kunde konstatera att ingen av de anställda saknade en fingertopp. "Just nu har vi ingen aning om vems det är", sade Joy Alexiou på kommunkontoret i Santa Clara som bekräftar att händelsen verkligen inträffat. Polisen har försökt ta fingeravtryck på den välkokta tippen. Sedan ska den försöka utreda om fingret hamnade i grytorna genom konserver eller varor som förpackats innan de kom till restaurangen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.