Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna hade spindel i örat i 27 dagar

En kvinna i Östersund fick ovälkommet oväntat besök.
I 27 dagar bodde en svart spindel, stor som en tumnagel, inne i kvinnans öra.
- Jag trodde det var en vaxpropp, säger kvinnan till Länstidningen Östersund.
Det var i december som kvinnan fick problem med nedsatt hörsel. Men när hon efter julhelgen tyckte att det krafsade i örat gick hon till apoteket och köpte Revaxör. - Det var som ett krafsande ljud, men det trodde jag var vätska som samlats bakom en vaxpropp, säger hon till tidningen. Men när hon gjorde rent örat trillade spindeln ned i handfatet, svart med kraftiga ben.

Kröp i handfatet

- Jag såg först något svart i örat och trodde det var håret som låg över. Men sedan såg jag spindeln krypa där på handfatet. Antagligen hade spindeln tagit sig in i örat när kvinnan sov över hos bekanta i november. - Jag viftade bort en spindel ur sängen då jag skulle lägga bort den ena kudden, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.